lauantai 14. huhtikuuta 2007

Juhlakääretorttu



Kääretorttu

4 Kananmunaa
1 ½ dl Sokeria
1 tl Leivinjauhetta
1 dl Vehnäjauhoja
3/4 dl Perunajauhoja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää siivilän lävitse yhteen sekoitetut jauhot. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa vaalean ruskeaksi.

Täyte

Sitruunarahkaa
Suklaalevitettä
Kuorrutus

Vaahtokarkkimassaa

Koristeet

Ota kaulatusta vaahtokarkkimassalevystä muotilla kukkia. Kuivata ne muotoonsa.
Tee valkuaisesta ja tomusokerista pikeeriä. Levitä sitä tortun päälle. Koristele kukilla, joihin on liimattu pikeerillä sokerikuulia.
~~~~
Aikaisemmat kommentit:
RUUSUMAMMA KIRJOITTI 15.04.2007 - 11:35
Herkullista, nam!!!!
MARIKA KIRJOITTI 15.04.2007 - 12:05
Wau, aika hienolta näyttää!
PAULIINA KIRJOITTI 15.04.2007 - 20:12
Voi, miten kääretorttukin voi olla niin kaunis!!!!
ULLA KIRJOITTI 15.04.2007 - 22:25
Ihana erilainen koristelu!
TUULI-TUKKA KIRJOITTI 17.04.2007 - 21:35
Sä se taas sitten todistit miten ihan tavallisesta jutusta voi tehdä todella ainutlaatuisen ja juhlavan näkösen.
SIIRI/IRIIS KIRJOITTI 22.04.2007 - 19:54
kivan näkönen kääretorttu :)
SEIJA KIRJOITTI 08.07.2007 - 12:51
Mitä tarkoittaa vähän proteiininen jauho,? en aikaisemmin tiennyt sellaista olevankaan.Mahtavat kääretortut olet saanut aikaan.Olet varsinainen taiteilija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja