tiistai 31. heinäkuuta 2007

Marmoripikkuleivät




Hääleivonta jatkuu.. Tänään oli vuorossa marmoripikkuleivät. Niiden ohje löytyykin tuolta "pikkuleivät" kategoriasta.

Tässä hieman tilanne kuvia tuosta marmoroinnista. Eli ensin laitetaan valkoinen kuorrutus (valkuaista ja tomusokeria). Sen jälkeen heti perään värillisellä kuorrutuksella viivoja ja samantien ennenkuin ehtii kovettua vedetään tikulla marmorointi.. Aikaa vievää puuhaa, mutta nättejä tulee.






Aikaisemmat kommentit:
JUHLATAR KIRJOITTI 31.07.2007 - 13:29
nää on ihania..
JUHLATAR KIRJOITTI 31.07.2007 - 13:29
nää on ihania..
TIKKUNEKKU KIRJOITTI 31.07.2007 - 13:44
Kauniita pikkuleipiä!!
Kyllä sinulla tuntuu olevan melkoinen leipomisurakka!!
KÄSIN TEHTY - TIANI KIRJOITTI 31.07.2007 - 18:39
Voi miten hienoja ja tyylikkäitä sydämiä, ja hirmuinen homma.
MARENKI KIRJOITTI 31.07.2007 - 20:26
Tosi kauniita! Ja urakkaa tuntuu riittävän... mutta eikös se sentään ole ihan mukavaa puuhaa... :)
MERJA KIRJOITTI 31.07.2007 - 22:54
Kiitos :) Kyllä on mukavaa puuhaa, varsinkin sitten kun kaikki on valmiina ;0)
MARIIQA KIRJOITTI 01.08.2007 - 10:36
Ihanan herkkiä!
NASUTTAJA KIRJOITTI 01.08.2007 - 11:12
Tosi kauniita pikkuleipiä ja TYÖLÄITÄ! Kyllä sä olet ahkera!
EBE KIRJOITTI 01.08.2007 - 17:42
Ihania! Näitä pitäisi kokeilla joskus, kun vain olisi aikaa. Työläitä, mutta niin söpön näköisiä :)
NETTA KIRJOITTI 01.08.2007 - 18:42
ihania :)
MERJA KIRJOITTI 01.08.2007 - 22:26
Kiitos :) Joo on nämä sen verran työläitä, että ei tule kuin juhliin tehtyä. Mutta ei kuitenkaan ihan hirveän työläitä, kun sarjatyöskentelynä tekee kaikki..
KATJA -SOKERIHERKKU KIRJOITTI 03.08.2007 - 08:06
Tosi kauniita! Täytyykin muistaa tämä kun tulee juhlia :)
VESSELI KIRJOITTI 03.08.2007 - 09:02
Vitsit mikä homma, aivan ihania =)
JONNA KIRJOITTI 03.08.2007 - 11:15
Tosi kauniita=) mutta niinhän sinun kaikki tekemät leivonnaiset ja koristeet on aina=)
KATE KIRJOITTI 04.08.2007 - 19:47
Ihastuttavia!
TÄRPÄTTI KIRJOITTI 05.08.2007 - 10:46
Hienoja, taas jälleen kerran. :)
NETTA KIRJOITTI 05.08.2007 - 16:07
ostin tänään ison paketin marsipaania kaupasta.
missä sitä pitää säilyttää? huoneenlämmössä vai jääkaapissa? ettei menisi pilalle.
MERJA KIRJOITTI 05.08.2007 - 21:25
Netta: Aukaisematon paketti säilyy huoneenlämmössä, samoin kuin aukaistu hyvin suojattuna (kuivuu herkemmin). Jotkut säilyttää jääkaapissa. Silloin massa kannattaa ottaa huoneenlämpöön ennen työstöä lämpenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja