Tämä leivokset on tehty Helmin Herkun reseptillä. Ainoastaan kuorrutteesta kannattaa jättä kahvijuoma pois, muutoin siitä ei tule valkoista. Lisää siis kahvin tilalle vettä. Hiukan lämpimän pohjan päälle levitetään ensin valkoista kuorrutusta. Sitten samantien sinistä kuorrutusta pursottaen päälle. Ota kuorrutteesta pieni osa erilleen ja värjää se elintarvikevärillä. Ja Meiran koristejäähileitä ripotellaan päälle, ennen kuin kuorrutus kovettuu. Sen jälkeen annetaan kuorrutteen kovettua ja leikataan leivospaloiksi. Ja ei muuta kuin kahvia keittelemään :)
Jos haluat itse tehdä syötäviä lumihiutalekoristeita, löydät malleja ja ohjeen täältä.
Kuorrutuksen vaihekuvat:
Aikaisemmat kommentit:
PHEDRA KIRJOITTI 15.11.2009 - 10:48
Herkulliselta näyttää ;)
MERJA KIRJOITTI 19.11.2009 - 17:04
Kiitos!
Niina: Voi jäi kirjoittamatta tekstiin, että osa vaaleasta kuorrutteesta otetaan erilleen ja värjätään elintarvikevärillä.
Niina: Voi jäi kirjoittamatta tekstiin, että osa vaaleasta kuorrutteesta otetaan erilleen ja värjätään elintarvikevärillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
AVAIN
Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.
Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,
Merja