Isänpäivänä kahvipöydässä meillä maisteltiin ihanaa Geisha-kakkua.
Onnea kaikille isille :)
Geisha-kakku
Pohja:
100 g sulatettua suklaata
3 dl kaakaomuroja
1 rkl sulatettua rasvaa
Aseta irtopohjavuoan reunat / kakkupohjarengas (20cm halkaisijaltaan) tasapohjaiselle tarjoilualustalle. Vuoan sisäreunalle aseta leivinpaperista tehty suikale. Tarvittaessa voit laittaa suikaleen pienellä teippipalasella kiinni. Leivinpaperin avulla saat reunoista siistit. Sulata suklaa. Lisää sulatettu rasva ja murot. Sekoita ja taputtele irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
400 g Maustamatonta tuorejuustoa
2 Keltuaista
15 kpl Fazer Geisha-karkkia sulatettuna
15 kpl Fazer Geisha-karkkia paloiteltuna
2 Liivatelehteä, liotettuna
2 dl Vaahdotettua kermaa
Koristeluun:
Suklaasulaa, pehmeitä kultakuulia, suklaamuroja tms.
Sekoita juusto, keltuaiset, sulatetut karkit keskenään. Vaahdota kerma. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista ylimääräinen vesi pois ja liota 1 rkl kiehuvaan veteen. Lisää liivateseos juustomassaan ohuena nauhana, kokoajan massaa sekoittaen. Lisää kermavaahto seokseen. Lisää massaan paloitellut karkit. Laita täyte pohjan päälle. Anna kakun hyytyä joko jääkaapissa tai voit laittaa sen myös pakastimeen, jossa se hyytyy nopeammin. Irroita kakkurengas hyytymisen jälkeen. Ja vedä leivinpaperi pois varovasti kakun reunoilta. Koristele kakku.
Aikaisemmat kommentit:
NAMI-HIIRI KIRJOITTI 14.11.2011 - 11:56
Kaunis kakkupala !
Voi kunpa omat taidot riittäisivät ....
Voi kunpa omat taidot riittäisivät ....
HERKKUSUU KIRJOITTI 15.11.2011 - 10:56
Tämä on varmasti mielettömän hyvää. Täytyypä kokeilla, tosin Geishat tulee aina syötyä.
KATARIS KIRJOITTI 16.11.2011 - 17:59
Ai että miten herkullisen näköistä!
Pitäs varmaan joskus kokeilla itsekin tekaista näinkin koreaa kakkua :)
Pitäs varmaan joskus kokeilla itsekin tekaista näinkin koreaa kakkua :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
AVAIN
Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.
Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,
Merja