sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pursotettava munavoi



Cocktail/karjalanpiirakoista saa kivan näköiset pursottamalla munavoin. Tämä on myös helpompaa vieraille, ei tarvitse alkaa levittämään munavoita piirakan päälle noutopöydässä. Karjalanpiirakoiden ohjeen löydät täältä. Niitäpä pitääkin muuten leipoa jouluksi.. Myös kaupan cocktailpiirakat ovat hyvä vaihtoehto.

Pursotettava munavoi  (n.15-20 cocktailpiirakalle)

6 kananmunaa
100g voita tai margariinia
suolaa
(Koristeeksi: minitomaattia, kurkkua, persiljaa tms.)

Keitä kananmunat koviksi. Kuori ja anna jäähtyä. Laita munat ja rasva astiaan. Lisää suola. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Laita pursotin pussiin tylla. Pursota piirakoiden päälle. Jääkaappikylmänä munavoita ei pysty pursottamaan. Voit halutessasi koristella piirakat.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
PAULA KIRJOITTI 12.12.2011 - 07:04
Kiva idea tuo pursotettavuus. Tulin vastikään keksineeksi munavoin vegeversion papuvoin ja tätä ideaa voisi soveltaa siihenkin :)

MERJA KIRJOITTI 12.12.2011 - 20:53
Paula: Niin on. Ei ole munavoit pitkin pöytäliinoja juhlissa enää ;) Kuulostaa hyvältä tuo papuvoi! Onko blogissasi ohjetta siihen?

PAULA KIRJOITTI 13.12.2011 - 07:15
Ohje löytyy blogistani kun tarkasti katsoo: http://veikeaverso.blogspot.com/2011/12/juurevaa-purtavaa.html

TIINALIISA KIRJOITTI 13.12.2011 - 13:57
Bongasin tänään blogisi ja nyt kuolaan ja ihastelen ohjeitasi. Vaikuttavat onneksi sen verran simppeleiltä, että tällainen sunnuntai-leipojakin voisi onnistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja