Tässä resepti joka on ehdottomasti teidän kokeiltava! Aivan ihanaa! Sain tämän upean ohjeen ja luvan laittaa sen tänne, asiakkaaltani. Valtaisa kiitos hänelle! Kyllä olikin hyvää.
Ruiskääretorttu
Pohja:
4-5 Kananmunaa
Vajaa 2 dl Sokeria
Reilu 2 dl Ruisjauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Täyte:
Täytteeksi voi tehdä esimerkiksi omena-puolukkarahkan, kuten minä tein. Tai ihan minkä itse haluaa. Tekemäni täyte sopi hyvin rukiiseen makuun. Leivinpaperi täytyy voidella rasvalla ennen kuin kaataa taikinan sille. Muuten kuulemma tarttuu kiinni liikaa. Tällä ohjeella voi myös tehdä täytekakun pohjat. Mutta se kannattaa tehdä kääretorttulevyistä. Suosittelen kokeilemaan! Tämä oli todella hyvää ja terveellistä ;)
~~~
Aikaisemmat kommentit:
IIPPA KIRJOITTI 03.06.2007 - 13:56
Aika jännä ohje! vaikuttaa hyvältä, täytyy kokeilla joskus. Puolukat varmaan sopii hyvin tuohon. :)
MERJA KIRJOITTI 03.06.2007 - 14:00
Siis tää on tosi hyvää, varsinkin kun antaa käärittynä vetäytyä jääkaapissa noin tunnin.. :) Kokeile ihmeessä!
TIKKUNEKKU KIRJOITTI 03.06.2007 - 23:30
Nyt muuten muistui mieleeni, että joskus olen jotain tällaista maistanutkin.. Ohjetta ei vain ole ollut, mutta se asiahan korjaantui nyt =) Kiitos!
Ihanan aurinkoinen kuva muuten!
Ihanan aurinkoinen kuva muuten!
TAKKUKAKKU KIRJOITTI 04.06.2007 - 06:42
Näyttää ja kuullostaa hyvältä! Tätä pitää kokeilla joku päivä!
KIRSI KIRJOITTI 04.06.2007 - 06:55
Oi, tätä on ihan pakko kokeilla, ohje kuulostaa niin hyvältä ja kuva näyttää herkulliselta!! Tuo omena-puolukka-yhdistelmä on aika mielenkiintoinen yhdistelmä!!
HERKKUSUU KIRJOITTI 04.06.2007 - 07:34
Kiitokset ohjeesta tosi paljon. Olen joskus syönyt vastaavanlaista kääretorttua puolukkatäytteellä joka oli tosi hyvää ja sain ohjeenkin mutta hukkasin sen jonnekin ja nyt sain tämän ohjeen uudestaan, joten vielä kerran KIITOS : )
KISSA KIRJOITTI 04.06.2007 - 12:44
Jep, tuo on hyvää. Olen Pirkka-ohjeella tehnyt. Siinä oli kinuskikuorrutus vielä. Kokeilkaahan sitäkin!
MERJA KIRJOITTI 04.06.2007 - 14:48
Olkaapa hyvät vaan :) Tosin kiitos kuuluu asiakkaalle ;) Tämä resepti meni mulla suosikkien joukkoon.. Olen minäkin joskus nähny vastaavia reseptejä, mutta niissä on laitettu myös vehnäjauhoja mukaan. Ja sitä ei kyllä tämä kaipaa :)
MINNA KIRJOITTI 05.06.2007 - 20:12
Hei
Mitä laitoit rahkaan, ja paljonko mitäkin?
t.kokematon leipuri :)
Mitä laitoit rahkaan, ja paljonko mitäkin?
t.kokematon leipuri :)
MERJA KIRJOITTI 05.06.2007 - 20:17
Minna: Ihan "normaalin" rahkan tein eli 2dl:n kermapurkki vaahdotettuna, 1 prk rahkaa, hilloja (omena ja puolukkahilloa) maun mukaan. Voi myös laittaa marjoja pelkästään. En levittänyt tätä kaikkea väliin, vain osan. Lisäksi ripottelin täytteen päälle pakastepuolukoita, ennen rullausta :)
MINZ KIRJOITTI 06.06.2007 - 16:54
Pakkohan se on tämä ohje talteen laittaa ja kokeilla, kun on rippijuhlat tulossa. Talkooväkeä käytän sitten makutuomareina. =oD Jos kerrankin saisin tällä ohjeella kakun onnistuttua ihan ITSE tekemään...
HEIDI KIRJOITTI 06.06.2007 - 19:04
Hei! Minä olen tehnyt samantapaista ja minä laitoin täytteeksi banaania ja puolukoita,rahkan ja kerman kera. Hyvää oli kuten varmaan myös sinun ohjeesi.
ANJUSKA KIRJOITTI 15.06.2007 - 15:56
heippa, teitkö sihtiisjauhoista vai tavallisista ruisjauhoista?
VILIJAANA KIRJOITTI 28.06.2007 - 21:39
Ei ollut ihan samanlainen...taisin itse laittaa hieman liian vähän jauhoja,kun sain oikein levittämällä levittää,että riitti pellille :)
MERJA KIRJOITTI 28.06.2007 - 21:57
Vilijaana: Joo näitäkin reseptejä on monia. Tällä ohjeella riitti hyvin koko pellille. :) Tää on hyvää.
MIRRE KIRJOITTI 08.07.2007 - 12:03
Ihanaa oli tällaisella pohjalla tehty kakkukin! Hieman muuttelin ohjetta ja laitoin karpalo-kinuskitäytteen, mutta idean ruiskääretorttupohjaan sain sinulta, kiitos :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
AVAIN
Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.
Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,
Merja