maanantai 9. heinäkuuta 2007

Juusto-Broileripiiras


Eilen tein tällaisia piiraita. Ovat tosi hyviä. Tällä samalla reseptillä piiraan voi tehdä pitsan mallisesti pellille, muffinssivuokiin tai piirakkavuokaan. Todella hyviä vaikka illanistujaisiin hyvän salaatin kera. Kiitos siskolleni ohjeesta! :)

Juusto-Broileripiiraat

Pohja:

2 dl Vettä
25 g Hiivaa
½ tl Suolaa
50 g Voita tai öljyä
5 dl Vehnäjauhoja

Valmista pitsapohjan tapaan.

Täyte:

400 g Hunajamarinoituja broileri fileesuikaleita
2 rkl Voita
3 Eriväristä paprikaa
1 Purjo tai 2 Sipulia
1 rkl Soijakastiketta
2 Valkosipulin kynttä
1 tl Paprikajauhetta
1 tl Rakuunaa
½ tl Rouhittua mustapippuria
1 pss Pizzajuustoa
1 pss Aurajuustomurua

Paista fileesuikaleet voissa. Lisää kuutioidus paprikat ja paista niin kauan, että ovat pehmeitä. Lisää sipulit. Mausta.

Taputtele pohja valitsemallesi paistoalustalle (pelti, muffinssivuoka, piirakkavuoka), kaada kanasuikaleet päälle. Jos haluat, päälle voi myös ripotella pieniä persikanpaloja. Murustele aurajuusto täytteen päälle ja lopuksi juusto. Paista 225 asteessa noin 20 min.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
PEPPERONE KIRJOITTI 09.07.2007 - 13:10
Kuulostaa hyvältä ! ilman aurajuustoa =)
TEA KIRJOITTI 09.07.2007 - 14:19
Oih ihania asioita sulla täällä! Näkee kyllä että on ammattilainen työssään. Itse olen meinannut hakea syksyllä myös kondiittorilinjalle mutta katsotaan kuinka käy. Laittelen sut meidän listalle! :)
PEPPERONE KIRJOITTI 10.07.2007 - 14:57
Minä täällä taas :) Nyt kysyisin vähän vinkkejä... Ostin nimittäin sellaista paistonkestävää vaniliinikreemijauhetta (keltaista) mikä sekoitetaan veteen... Mihin tätä olisi hyvä käyttää? Itselleni tulee lähinnä mieleen munkkien täyte..
MERJA KIRJOITTI 10.07.2007 - 20:11
Pepperone: Mä oon laittanu esim pullan päälle. Voi tehdä esim pullasta tavallaan sellasen "viineripitkon" tyyppisen ja laittaa viiva hilloja ja toinen viiva sitä kreemiä. Sitten sitä voi laittaa pulla väliin. Tai voit tehdä rahkatäytteen pulliin, johon laitat sitten sitä jauhetta. Tulee tosi hyviä :)
PEPPERONE KIRJOITTI 11.07.2007 - 19:36
Kiitos vinkeistä Merja =) Täytyy testata...
KAHVI KIRJOITTI 11.07.2007 - 21:22
Moi!
Linkitin sivusi uuteen blogiini. Ilmoittele jos ei sovi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja