keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Daim-palat


Herkulliset Daim-palat voit tehdä myös pellille, jolloin resepti tehdään kaksinkertaisena.

Daim-palat

Pohja:

2 munaa
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
 100 g suklaata sulatettuna
1 (56g) Daim-patukka paloiteltuna

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kera. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi sulatettu suklaa ja paloiteltu Daim-patukka. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan. Paista 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 

Kuorrutus:

3 dl tomusokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
n. ½ dl keitettyä & jäähdytettyä kahvia

Sekoita kuorrutteen aineet keskenään. Levitä vielä lämpimän pohjan päälle tasaisesti. 

Koristelu:

1pss (n.100 g) Daim-suklaarakeita

Levitä rakeet kuorrutteen päälle ennen kuin se jähmettyy. 



5 kommenttia:

  1. Wau minka blogin løysin. Olin etsimassa askarteluideoita joulumyyjaisiin ja eksyin jotenkin tanne. Taitava olet. Siis voi etta mita kakkuja ja kakun koristeita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ihana kuulla, että innostuit kädentaidoistani. :)

      Poista
  2. NamNam.. kuullostaapa herkulle :P
    Jään lukijaksi!

    VastaaPoista
  3. Aion tehdä ehkä,näytti nii hyvälle:P
    Katotaanko onnistuuko;D

    VastaaPoista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja