Herkulliset Daim-palat voit tehdä myös pellille, jolloin resepti tehdään kaksinkertaisena.
Daim-palat
Pohja:
2 munaa
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
100 g suklaata sulatettuna
1 (56g) Daim-patukka paloiteltuna
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kera. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi sulatettu suklaa ja paloiteltu Daim-patukka. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan. Paista 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kuorrutus:
3 dl tomusokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
n. ½ dl keitettyä & jäähdytettyä kahvia
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään. Levitä vielä lämpimän pohjan päälle tasaisesti.
Koristelu:
1pss (n.100 g) Daim-suklaarakeita
Levitä rakeet kuorrutteen päälle ennen kuin se jähmettyy.
Wau minka blogin løysin. Olin etsimassa askarteluideoita joulumyyjaisiin ja eksyin jotenkin tanne. Taitava olet. Siis voi etta mita kakkuja ja kakun koristeita!!!
VastaaPoistaKiitos :D Ihana kuulla, että innostuit kädentaidoistani. :)
PoistaNamNam.. kuullostaapa herkulle :P
VastaaPoistaJään lukijaksi!
:) Kiva juttu!
PoistaAion tehdä ehkä,näytti nii hyvälle:P
VastaaPoistaKatotaanko onnistuuko;D