Sain kunnian tehdä pienelle tytölle kastekakun tänään. Tällainen siitä sitten tuli :)
Oikein paljon onnea pienelle Wilmalle elämään! :)
~~~
Aikaisemmat kommentit:
PINKMAMA KIRJOITTI 27.08.2007 - 05:31
Tää on todella kaunis!! :)
LIISA KIRJOITTI 27.08.2007 - 07:13
Upeaa taas kerran.. Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että kauan sinulla yleensä menee aikaa tuollaisten marsipaanikoristeiden tekemiseen?
MARENKI KIRJOITTI 27.08.2007 - 10:16
Oi, tosi ihana! Ihailen sinun marsipaaniruusujasi aina, kun niitä näen, ne on niin kauniita! Kaikki kukat on kauniita, mutta nuo ruusut on ihan yliveto :)
MERJA KIRJOITTI 27.08.2007 - 11:42
Kiitos paljon :)
Liisa: Aina yhtä vaikea kysymys :0) Mutta eihän niihin enää mene niin kauan kuin joskus vuosia sitten.
Liisa: Aina yhtä vaikea kysymys :0) Mutta eihän niihin enää mene niin kauan kuin joskus vuosia sitten.
SATULI KIRJOITTI 27.08.2007 - 14:24
On kyllä taas tosi hienon kakun pienokainen saanut ensimmäiseen juhlaansa. Sulla on käsialakin niin hienoa, että sekin tuo koristukseen kauniin ripauksen!
LIISA KIRJOITTI 27.08.2007 - 20:18
Oi että kun on kaunis kakku. Tämä Liisa taas kysyis, että käytätkö aina marsipaania vai onko esim jotkut noista koristeista tehty jotenkin muuten? Miten? Teetkö myös pelkästä sokerista tai mitä "aineita" tykkäät työstää?
SUVI KIRJOITTI 27.08.2007 - 20:59
jos koristeita ei kuulu päältä syödä niin syödäänkö tosta kakusta päältä mitää?
MERJA KIRJOITTI 28.08.2007 - 05:43
Kiitos :)
Liisa: Yleensä käytän marsipaania. Mutta myös joskus sokerimassaa tms. Tässä kakussa kaikki koristeet on marsipaania. Sokeritöitä tein koulussa. Siihen ei ole minulla välineitä kotosalla.
Suvi: Lähinnä nuita isompia koristeita ei ole tarkoitettu syötäviksi. Mutta kyllä jotkut jotka tykkää marsipaanin mausta syö myös esim kakun päällä olevat kukat. Jos ei maistu, ne voi jättää kakkulautasen reunalle.
Liisa: Yleensä käytän marsipaania. Mutta myös joskus sokerimassaa tms. Tässä kakussa kaikki koristeet on marsipaania. Sokeritöitä tein koulussa. Siihen ei ole minulla välineitä kotosalla.
Suvi: Lähinnä nuita isompia koristeita ei ole tarkoitettu syötäviksi. Mutta kyllä jotkut jotka tykkää marsipaanin mausta syö myös esim kakun päällä olevat kukat. Jos ei maistu, ne voi jättää kakkulautasen reunalle.
UNEKSIJA KIRJOITTI 28.08.2007 - 07:27
Mulla tuli kanssa mieleen tuo Suvin kysymys eli kuinka tuo kakku syödään. Mutta vastaus siihen tulikin jo :-) Kerrassaan upean kakun olet pienelle juhlijalle tehnyt. On niin nätti, että menee "pilalle" kun tuota herkkua aletaan leikata ;-) Vaikka syötäväksihän tämäkin herkku on tarkoitettu.....
HERKKUSUU KIRJOITTI 28.08.2007 - 08:19
Joskus yksinkertaisuus voisi olla valttia ja toimia paremmin kuin yletön hörsellys.
KAURISLAPSI KIRJOITTI 28.08.2007 - 21:03
Aika paljon olet saanut kukkia vääntää, mutta hienon kakun olet niistä koonnut. Ja tuota spritsausta *huokaus* voi että mun tumpelokäsialaa... miten lämmittelet suklaata? Missä ja miten ja kauanko?
Ja kyllä miehet varsinkin syö noita koristeita. Se tuttuni mies leikkasi oman lapsen kastekakusta lapselta mekkoa ja lapsen äiti oli aika karheena, että oma isä menee "lasta" ensimmäisenä pilkkomaan ja pelasti sitten koko koristeen ;)
Upea siis!
Ja kyllä miehet varsinkin syö noita koristeita. Se tuttuni mies leikkasi oman lapsen kastekakusta lapselta mekkoa ja lapsen äiti oli aika karheena, että oma isä menee "lasta" ensimmäisenä pilkkomaan ja pelasti sitten koko koristeen ;)
Upea siis!
MAASIKAS KIRJOITTI 28.08.2007 - 22:15
siis tosiaan, suloinen ja ihanaa kakku pienelle prinsessalle.miten saat muuten ne suklaakirjoitukset näin siistiksi.osaan myös korteille kirjoittaa siis melkein nätisti, mutta suklaalla kakun päälle,ois niin kuin vasemmalla kädellä kirjoittaminen paperille.
MERJA KIRJOITTI 29.08.2007 - 06:01
Kiitos paljon kommenteista :0D
Kaurislapsi: Mikrossa lämmitän suklaan. Ihan todella vähän aikaa kerrallaa ja aina välillä sekoittaen. Liian kuumalla suklaalla tai kylmällä pritsaus ei onnistu. Mulla on varmaan tullu jo "näppituntuma" tuohon miten lämpimällä kannattaa pritsata. Liian kuuma leviää ja liian kylmä on hankala pritsata. Koulussa harjoiteltiin kaikki väliajat näitä kirjoituksia.. Minusta sinulla on hyvät pritsaukset!! :) Ja käykää kaikki katsomassa Kaurislapsen Volvo kakku mm. Se on UPEA! :) :)
Maasikas: Paljon harjoitusta, hyvä & oikean lämpöinen pritsaussuklaa, hyvä pursotuspussi (ihan suoraksi leikattu pää) ja harjoittelua ja harjoittelua.. :) Siinä sen "salaisuus".
Kaurislapsi: Mikrossa lämmitän suklaan. Ihan todella vähän aikaa kerrallaa ja aina välillä sekoittaen. Liian kuumalla suklaalla tai kylmällä pritsaus ei onnistu. Mulla on varmaan tullu jo "näppituntuma" tuohon miten lämpimällä kannattaa pritsata. Liian kuuma leviää ja liian kylmä on hankala pritsata. Koulussa harjoiteltiin kaikki väliajat näitä kirjoituksia.. Minusta sinulla on hyvät pritsaukset!! :) Ja käykää kaikki katsomassa Kaurislapsen Volvo kakku mm. Se on UPEA! :) :)
Maasikas: Paljon harjoitusta, hyvä & oikean lämpöinen pritsaussuklaa, hyvä pursotuspussi (ihan suoraksi leikattu pää) ja harjoittelua ja harjoittelua.. :) Siinä sen "salaisuus".
MARIA KIRJOITTI 29.08.2007 - 11:48
Onpa se taas kaunis.... pitkä huokaus.. kun edes sais siedettävän näköisiä omista juhliin tulevista kakuista..
No leivottiinhan sitä meilläkin.. mutta 1:12 ja massasta .. hehee
Olet kyllä tosi taituri!!!
No leivottiinhan sitä meilläkin.. mutta 1:12 ja massasta .. hehee
Olet kyllä tosi taituri!!!
NASUTTAJA KIRJOITTI 29.08.2007 - 16:20
Kakku on tosi kaunis! Itse pidän kuitenkin enempi yksinkertaisista koristeista. Tuntuu, että tuota on hankala leikata... Mutta upean näköinen jälleen kerran!
EBE KIRJOITTI 29.08.2007 - 19:05
Upea kakku. Aivan kuin kesäinen kukkaketo, jossa vauva uinuu. Ihana.
PIIKULIINA KIRJOITTI 05.10.2007 - 18:18
Siis AIVAN IHANIA!!!...kaikki nämä sinun tuotokset...jotain olen seuraillut jo tovin aikaa...
laitoin vihdoin ja viimein oman blogin (aiemmin kakkuni olivat Ullan "alla", siis voinko linkittää sinne myös sinut?
laitoin vihdoin ja viimein oman blogin (aiemmin kakkuni olivat Ullan "alla", siis voinko linkittää sinne myös sinut?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
AVAIN
Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.
Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,
Merja