keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Kultarannan pumpulikakku


Kultarannan pumpulikakku

3 Munaa
3 dl Sokeria
1 tl Leivinjauhetta
1 ½ tl Vaniljasokeria
4 dl Perunajauhoja
250 g Sulatettua, kiehuvan kuumaa rasvaa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sihdin läpi joukkoon, varovasti sekoittaen. Sulata ja kiehauta voi ja lisää se tulikuumana taikinaan hyvin sekoittaen. Paista pumpulikakku hyvin voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuoassa 180 asteessa noin 40-50 min. Mikäli tahdot kakusta gluteenittoman, muista ettet käytä tavallisia korppujauhoja vuoan jauhottamiseen.  Pumpulikakkua voi tarjota myös jälkiruoaksi marjasoseen kera.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
NOORA KIRJOITTI 08.07.2009 - 14:22
Tämä on tosi hyvää kakkua, mummoni teki joskus! :)
KRISTIINA KIRJOITTI 09.07.2009 - 09:18
En ole koskaan kuullutkaan,mutta varmasti hyvää...
Tätä voisin kokeillakin =)
MERJA KIRJOITTI 09.07.2009 - 22:41
Hyvää on ja helppo tehdä. :)
CARITA KIRJOITTI 11.07.2009 - 09:39
Tämä ohje on ehdottomasti testattava!
JENNA KIRJOITTI 07.10.2009 - 11:17
Hei!

Kivoja juttuja sinulla täällä, taytyy varmaan kokeilla kaikkia=D Minkä kokoiseen vuokaan tämä kakku kannattaisi tehdä?
TUULI KIRJOITTI 19.10.2009 - 17:12
Tähän eksyin ja nyt on kyllä ihan pakko lähteä saman tien leipomaan. Muistan, että joskus olen pumpulikakkua syönyt ja se on vain taivaallisen hyvää.
PIIU KIRJOITTI 14.01.2010 - 08:01
Hei
Tulin taas ottamaan tämän ohjeen ylös. Tästä kakusta on tullut meidän viiden lapsen suursuosikki! Kiitos ohjeesta
Piiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja