lauantai 1. elokuuta 2009

Marianne-Browniet


Pakkasesta oli vierasvarat lopussa, ja täytyi siis pitää leipomispäivä, pitkästä aikaan. Kotilieden nettisivuilta löytyy ihania ohjeita, kauniine kuvineen. Sieltä siis tämä resepti.

Marianne-Browniet  40 pientä palaa 

150 g tummaa suklaata
150 g voita
2 ½ dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
150 g Marianne Cruch-murskaa

Sulata suklaapalat ja voi mikrossa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita hieman jäähtynyt voisuklaaseos munavaahtoon. Lisää joukkoon jauhot, vanilja ja piparminttusuklaarakeet.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
ENT-TU KIRJOITTI 01.08.2009 - 18:55
Täydellisen näköisiä, mehevän tahmeita!!
KIRSI KIRJOITTI 02.08.2009 - 09:48
Iikkksss.... tätä kyllä testaan taatusti!! Suklaata ja vielä Mariannea.. herkkua!!
MARJA KIRJOITTI 03.08.2009 - 05:38
NAM! näitä täytyy ehdottomasti testata :)
ÄIPPÄ-78 KIRJOITTI 06.08.2009 - 09:57
Slurps! Iihanan näköistä:o)
NOORA KIRJOITTI 06.08.2009 - 17:01
Ihanan mehevä resepti, täytyy kokeilla joskus!! :)
KYÖKKIPIIKA KATI KIRJOITTI 08.08.2009 - 18:32
Näyttää kyllä NIIN IHANALTATA, että on pakko testata joku kerta!
NAMNAMI KIRJOITTI 05.09.2009 - 20:17
Nammm !
Täytynee joskus kokeilla, antaa varmaan kivaa pientä lisävivahdetta tuo Marianne..
KIRSI KIRJOITTI 05.10.2009 - 12:56
Kärsiikö näiden maku/mehevyys pakkasessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja