maanantai 15. helmikuuta 2010

Marsipaanipuoti häämessuillaOikein ihanaa Ystävänpäivää kaikille näin hiukan jälkeenpäin! En päässyt eilen oikeana Ystävänpäivänä sitä toivottelemaan, koska matkasin ystäväni kera edustamaan Marsipaanipuotia häämessuille Kokkolaan. Päivä oli aivan ihana! Lämmin kiitos Teille kaikille jotka kävitte katsomassa koristeitani <3 Tungos pöytäni edessä ja ihana palaute töistäni lämmitti mieltäni kovasti <3Aikaisemmat kommentit:
NAMI-HIIRI KIRJOITTI 15.02.2010 - 23:34
Hauskaa, että messutmatka oli aurinkoinen ja antoisa !
On hyvä muistaa uusissa suunnitteluissasi, että suppeampi valikoima esittäytyy messuilla aina enemmän edukseen, kuin suuri. Messuvieraille tarjotaan kerralla niin paljon ja kaikenlaista, että hallittu kokonaisuus on paremmin mieliin jäävä ja poikii myyntiä monella tavalla :D - Ja mikäli tapahtuma on ns. myyntitapahtuma, niin silti sanoisin ihan samaa. Nostaisin silloin vain mukaan tarkoin valittujen tuotteiden kappalemäärää, jotta on mitä myydä.

MERJA KIRJOITTI 15.02.2010 - 23:43
Nami-Hiiri: Kiitos viestistä. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Lähinnä tarkoitin suuremmalla näyttelyllä sitä, että ensi kerralla mahdutan mukaan myös muutamia vauvakoristeita. Ja kattava kuva-albumi auttaa myös oman koristeen suunnittelussa.

ROUVA V KIRJOITTI 16.02.2010 - 05:44
Hyvältä näyttää tuo sun pöytä =)
Mä oon tuon laajemman näyttelyn suhteen samaa mieltä... koska häiden jälkeenhän tulee ristiäiset, sitte 1-synttärit... sitte vuoshääpäivät... ja loppuviimein hautajaiset ! Eli jatkumo kakkukoristeissa on loputon ja sen saa marsipaanista vääntämällä asiakkaille helpoiten selväks ;)
Tsemppiä ja jaksamista tarjouspyyntöjen, puhelinrumban ja tulevan kiireisen kesän vuoksi :)))

MERJA KIRJOITTI 16.02.2010 - 13:51
Rouva V: Kiitos :) Kakkukoristeita tosiaan voidaan tehdä kaikkiin mahdollisiin juhlatilanteisiin. Toki näin messuilla täytyy rajata näyttelykoristeet messujen aiheeseen sopivaksi. Vauvakoristeet ovat aika läheisiä aiheita myös hääpareille. On myös kiva näyttää asiakkaille miltä koristeet luonnossa näyttävät. Nimittäin valokuvissa ne näyttävät aina erilaisilta, koska niihin ei saa taltioitua kaikkea mitä haluaisi. Ja kiitos tsempeistä :) Työ on niin mieluisaa, että hyvin jaksetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja