sunnuntai 7. elokuuta 2011

Jasminin rippikakku


" On sinun nuori maailma tänään
kedonkukkia tulvillaan,
aurinko paistaa ja säteillään
sinut kietoo lämpimään.
Jatka matkaasi pelotta eteenpäin,
käy rohkein mielin tulevaisuuteen.
Tutki ihmeitä maan,
suojan seuraasi saat jokaiseen päivääsi uuteen.
Hyvä tahto siipien lailla matkaasi suojelkoon. "
Sydämelliset onnittelut Jasmin rippipäivänäsi <3 

Jasmin pääsi tänään ripille ja sai leikata juhlapäivänsä kunniaksi tällaista kakkua. Kakkukoristeeseen valmistettiin päivänsankari itse sekä perheen ihana koira. Myös ukonottolupa-lappu pääsi mukaan ;) Kakun täytteeksi laitoin mansikkakermahyydykkeen sekä vadelmahillon. Päällinen värjättyä sokerimassaa ja reunat kermaa.


Aikaisemmat kommentit:
ESSULIINI KIRJOITTI 07.08.2011 - 21:15
Sievä kakku ja koristeet!! Ja olin aivan unohtanut tuon marmoroidun marsipaanilevyn, pitääkin joku kerta taas tehdä sellainen kakkuun =)
MERJA KIRJOITTI 08.08.2011 - 11:26
Essuliini: Kiitos :) Kiva kyllä saa tuolla marmoroinnilla. Ihania juttuja on sinullakin blogissasi esillä taas :)
JANITA KIRJOITTI 08.08.2011 - 21:52
Oi, mikä upea kakku! Tuo marsipaanikoristus on kyllä aivan huikea... Olet varmasti ihan hirmuisen taitava leipuri! :) Löysin blogiisi eilen ja olen vesi kielellä katsellut kuvia leipomuksistasi, jotka ovat kyllä ehtaa taidetta. :) Oletko itse ottanut kaikki nämä kuvat? Ne ovat aivan upeita, asetelmat ja valaistus ja kaikki... Vau!

Minulla on ylihuomenna viimeinen päivä kesätöissä, ja ajattelin kiitokseksi leipoa työkavereille jotakin. Sillä silmällä katselin noita reseptejä, ja aion huomenna kokeilla noita omena-kanelimuffinsseja. :) Olen surkea leipomaan, mutta onneksi ohjeesi vaikuttavat todella selkeiltä. Saa nähdä, miten sujuu...

Kiitos hirmuisesti katseluelämyksistä ja mainioista resepteistä, joita kyllä pitäisi kokeilla! Kunnioitan sinua, olet näiden kuvien perusteella todella taitava käsistäsi ja loistava leipomaan... (: Täytyy muuten tutustua tuohon puotiisi myös.
EMÄNNYS KIRJOITTI 09.08.2011 - 08:26
Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla ja mykistyin sanattomaksi :) Täällähän on aivan valtavasti mitä upeimpia töitä... koristeita, kakkuja, leivonnaisia, käsitöitä... Huh huh! Ja Janitaa kompaten, kuvat ovat myös kerrassaan upeita! Pitää poiketa toistenkin :)
MERJA KIRJOITTI 09.08.2011 - 10:03
Janita ja Emännys: Kiitos tosi paljon viesteistänne <3 Minä puolestani menin sanattomaksi :) Mukava kuulla, että ketkä täällä käy katselemassa töitäni.

Kyllä olen itse ottanut kaikki nämä sivuillani olevat kuvat. Kuvaaminen on kyllä kivaa ja sitä tekisi mieli opiskella lisääkin. Ne omena-kanelimuffinssit on todella hyviä! Kannattaa leipoa ja varmasti onnistut. Mukava kuulla, että sivut ovat selkeät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja