lauantai 1. lokakuuta 2011

Helppo syksyinen lehtikranssi/palloUlkona on aivan ihana aurinkoinen syysilma <3 Siinä innostuneena tein värikkään lehtikranssin tai ehkä pikemminkin pallon ulko-oveen koristeeksi.
Tämä kranssi on helppo tehdä! Tarvitset vahvaa rautalankaa pätkän ja puista lentäneitä värikkäitä lehtiä, sekä sakset. Lehdet lävistetään rautalangalla ja kranssista tehdään tiivis. Lehtiä kuluu yllättävän paljon. Itse käytin kranssiin vaahteranlehtiä. Ne ovat sopivan suuria. Lopuksi rautalanka sidotaan kiinni ja siitä tehdään pieni ripustuslenkki. Lehtien varret voi napsasta valmiista kranssista poikki saksilla. Värikkyyttä hain lisää pihan muista pensaista ja tökin muutaman värikkään oksan kranssiin lisäpiristeeksi.

Ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille :) 


Aikaisemmat kommentit:
KATUKETTU KIRJOITTI 01.10.2011 - 12:33
Upea kranssi! Jos en ois ohjetta lukenu, ni oisin voinu kuvitella, että lehdet on jotenkin "tökitty" siihen vihreään sieneen, mitä kukkakauppiaat käyttää, mikä ihme se nyt nimeltään olikaan... :D Mutta aivan ihana on kyllä lopputulos, tekee itsekin mieli kokeilla! Pitänee lähteä vaahteranlehti varkaisiin ;)
MERJA KIRJOITTI 01.10.2011 - 12:54
Katukettu: :) Tämän valmistus on niin helppo, että varmasti jokainen osaa. Se on oasis-sieni, johon tehdään asetelmia. Ei muuta kuin lehtiä keräämään!
CANELIA KIRJOITTI 01.10.2011 - 13:26
Voi miten nätti! Olenkin vähän kaipaillut kranssia ulko-oven koristeeksi ja tämmöinen olisi tosi tosi hieno, jos vain osaisi ja ehtisi askarrella... : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja