maanantai 7. toukokuuta 2012

Uusi koristeiden myyntipiste!
Uusi koristeiden jälleenmyyntipiste on avautunut tänään Kärsämäen Kukka ja luontaistuote Niittykosken kauppaan. Yhteystiedot löydät yrityksen nettisivuilta. Liikkeestä löydät vitriinin täynnä Marsipaanipuodin juhlakoristeita. Valikoima on nyt täysin erilainen kuin aiemmin. Myyntipisteestä löydät juhlakakkuusi mm. kauniit kukkakoristeet, lasten ja aikuisten synttärikoristeet, ristiäiskoristeet ym ym. Joissakin myyntipisteidemme valmiissa koristeissa olemme poikkeuksellisesti käyttäneet nyt myös apuna muotteja. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota myös edullisempia koristeita.

Kukkakaupassa on avajaisten kunniaksi käynnissä äitienpäiväarvonta. Arvonta suoritetaan tämän viikon lauantaina eli 12.5.2012. Kannattaa siis poiketa kurkkaamaan koristeita ja osallistumaan! Otamme myös edelleen mielellämme vastaan toiveita myyntipisteiden valikoimasta.

Haapajärven ja Nivalan Kukkakauppa Venlan valikoima alkaa uusiutumaan lähiaikoina. Ale on näissä liikkeissä edelleen käynnissä. Uudistuksen tapahtumisesta ilmoitamme erikseen. Kuvassa hiukan makupaloja Kärsämäen valmiiden koristeiden valikoimasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja