tiistai 2. lokakuuta 2012

Blogin siirto valmis


Hei

Suuri työ on tehty ja nyt olen siirtänyt entisestä blogistani (meppu.vuodatus.net) parhaimmat palat tänne uusille sivuille. Kylläpäs siinä vierähtikin tunti jos toinenkin. Eikä ihan yllätyksittä siirto onnistunut. Vaikka kuvien piti olla kadonnut vain noin 3 vuoden ajalta, jouduin silti etsimään lähes koko 6 vuoden ajalta kuvat takaisin tekstien joukkoon. Vaikka osa kuvista näkyi entisessä blogissa, niin ne eivät siirtyneet siirtotyökalun mukana. Lisäksi siirtotyökalu temppuili ainakin minun kohdalla niin, että se muutti vuosipäivämääriä. Huomasin tämän kun liitin lukijoiden entiset kommentit aina tekstien loppuun. Tämä tiedoksi teille jotka kamppailette saman asian kanssa. Kannattaa olla tarkkana. Muutamia tekstien sisäisiä linkkejä pitää vielä muokata, niin etteivät ne mene entiseen blogiini. Mutta tämän teen heti kun ehdin. 


Tämä blogitekstien ja kuvien siirto oli kyllä toisaalta aika pysäyttävä. Etenkin siinä mielessä kun katsoo miten ammattitaitoni on kehittynyt näiden vuosien aikana, erityisesti muotoilussa. Muutamia ensimmäisiä koristetöitä ja kakkujen kuvia jätin esille blogiini. Myös valokuvaustaito on kehittynyt. Ensimmäiset bloggauskuvani aiheutti pientä hilpeyttä niitä selatessa yön tunteina :) Lukijoiden jättämät kommentit liitin blogitekstien loppuun, ne kun sisältää myös paljon käyttäjäkokemuksia resepteistä. Olikin mukava lukea niitä samalla kun siirtoja tein. Olisi kiva jos jättäisitte enemmän jälkiä edelleen kommenttilaatikkoon, jos vaikka testaatte jotakin reseptiä tms. Sama Merja täältä löytyy tekstien takaa edelleen, joka ilahtuu pienestäkin viestistä ;) Uutena tämän blogin kommenttilaatikossa on myös "ruksituskommentointi". 

Tässä vielä kuva ihka ensimmäisestä vauvakoristeesta jonka olen tehnyt, tammikuussa 2007. Huhtikuussa 2007 Marsipaanipuoti avasi ovensa. :) Vuosien varrella muotoilutyylini on muuttunut paljon. Myös materiaali on vaihtunut, marsipaanista sokerimassaan. Koristeita on tullut tehtyä suunnaton määrä puodin avaamisen jälkeen. Ihania asiakkaita, mielenkiintoisine tilauksineen. <3 Nyt voidaankin keskittyä uudempiin päivityksiin. Taidankin lähteä leipomaan jotakin kivaa perheelleni ja koristeiden kuviakin on paljon jemmassa. Myös kaikenlaista ihanaa käsityö/askarteluideaa on mielessä. Ja nyt hankin sen kirjankin mihin laitan ideani muistiin, jotta muistan niitä toteuttaa. Ihanaa tiistaipäivää kaikille! :) 

Terveisin, Merja 

4 kommenttia:

 1. On varmasti ollut suuri työ siirtää kaikki reseptit ja etsiä niihin oikeat kuvat - suuri kiitos vaivannäöstäsi!! Monia kakkuja ja piirakoita olen ohjeillasi leiponut, mukava löytää ne edelleen täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! :) Siirtoon kyllä tarvitsi kärsivällisyyttä ja aikaa, onneksi se on nyt lähes tehty. :)

   Poista
 2. Kiva, että jatkat blogspotin puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä :) Ehdottomasti jatkan! Voi kun olit tehnyt kivoja porkkanamuffinsseja. Täytyypä kokeilla jokin päivä saman tyylisiä.

   Poista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja