torstai 22. marraskuuta 2012

Tekstiiliveistostaulu


Pari viikkoa sitten aloitin tekstiiliveistoskurssin ja tässä ilolla esittelen teille ensimmäisen taideteokseni. Valmistamiani erikokoisia tauluja myyn huomenna Kärsämäen joulumarkkinoilla. Myös tilaamalla saa näitä itselle. Nämä ovat myös ihania joululahjoiksi. Mikäli tahdot tilata ota yhteyttä sähköpostiin: marsipaanipuoti @ gmail.com (poista välit). Postittamista mietin hiukan vielä miten se onnistuu, mutta noutamalla Kärsämäeltä (Oulun lääni) saa tällä hetkellä ainakin. 

LISÄYS: Kuvan taulu on löytänyt uuden kodin, mutta se tulee näytille muiden myytävien taulujen kera huomenna joulumarkkinoille. Tilauksesta saa näitä ja olen tulossa myös Piippolan joulumyyjäisiin näiden kanssa 4.11. Siitä tarkemmin myöhemmin. 

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava taulu, on aivan kuin minulle tehty ;) rakastan lunta ja puita ja värikin on nappiin ;) :) IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Tämä taulu on vasta "alkua" sille mitä on tulossa ;) Ideoita on vaikka minkälaisia ja kunhan saan ne luotua taulupohjalle, laitan näytille. Tulen myös myymään valmiita tauluja nyt joulun alla mm. joulumyyjäisissä ja osan laitan tänne luultavasti myös esille, jotka ovat kaupan. Näistäkin saa erilaisia vaihtamalla tuota tumman maalin sävyä. Saa synkempää tunnelmaa kun laittaa tummemman pohjan.

   Poista
 2. Olen ihastellut tätä taulua jo useaan otteeseen, on ihan mielettömän kaunis! Ihan minun makuuni :)

  Oikein mukavaa joulunodotusta sinulle Merja, ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!


  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upea!!!=)

  VastaaPoista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja