lauantai 5. lokakuuta 2013

Nuken jumpsuit


Eräänä syysiltana päätin kokeilla ommella tytön nukelle jumpsuitin. Hyvinhän se onnistui vaikka olen ommellut todella vähän. Saumat ei ehkä kestä päivänvaloa, mutta kyllä ne on hyvin leikit kestäneet. Tämän puvun onnistumisen jälkeen iski kyllä hiukan ompeluvimma. Käytin apuna pukuun jumpsuitin kaavaa, joka löytyy facebookista, ryhmästä nimeltään Disney Animator nukenvaatteet. 
 Tämä tytön nukke on suurin piirtein saman kokoinen. Huppua muokkasin pienemmäksi ja tein siihen hiipan. Tytön toinen nukke, joka on hiukan isompi odottaa omaa pukuaan. Jospa saisin tehtyä sitten omat kaavat tänne muidenkin iloksi.  


Nukenrattaiden päällisen uusin aiemmin ja täältä löytyy juttua siitä: http://merjanleivonta.blogspot.fi/2012/09/nukenrattaiden-uudistus.html

 Lopuksi syksyinen kuva pihaltamme. Pihapuissa asustava orava kantoi eräs päivä suussaan jotain punaista, jemmaten aarteensa koivun oksille. "Aarre" olikin kärpässieni! Harmillista, että kamerassa oli akku loppunut niin en ehtinyt saada kuvaa oravasta jolla on kärpässieni suussa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja