tiistai 25. lokakuuta 2011

Ruusukakku


Ruusuinen yllätys syntymäpäiväkakku :) Kakun täytteen tein tuorejuustosta, murskatusta daim-suklaasta, kermavaahdosta ja ripauksesta vaniljakreemijauhetta. Pursotus on kermavaahtoa.

Ison ruusun keskusta on tehty normaalin ruusun teko-ohjeella, jonka löydät täältä. Uloimmat terälehdet on tehty isoimmiksi. Ja niiden väleihin kuivatustukina käytin pieniä kelmupalloja. Näin lehdet kuivuu oikeaan asentoon. Kelmut poistetaan kun massa on kuivunut. Ruusun tein sokerimassasta. Halkaisija on noin 12 cm.
Paljon onnea päivänsankarille <3 

Aikaisemmat kommentit:
M-L KIRJOITTI 25.10.2011 - 16:04
Aivan ihana, siis kertakaikkiaan, yksinkertainen, mutta todella kaunis ja juhlava.
Sinulla on muutenkin hyvä maku, seuraan kukkahalkosi tarinaa....
VILJA KIRJOITTI 27.10.2011 - 21:16
Ihanan näköinen ruusu ! Kauniin yksinkertainen kakku :)
MERJA KIRJOITTI 28.10.2011 - 17:30
M-L: Kiitos. Yksinkertainen koristelu on monesti kaunista. :) Hauska kuulla, että seuraat halkoni tarinaa :D Tuostapa tulikin mieleeni, että täytyypä tehdä metsäretki ja kerätä siihen talven varalle jäkälää ym! Kiitos kun "muistutit". Tällä hetkellä sitä on pitemmän aikaa koristanut nämä hiekkakuivatetut ruusut. Mutta nyt voisi kyllä tehdä jo jonkin talvisemman asetelman.
Vilja: Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja