perjantai 9. joulukuuta 2011

Rieskarullat


Syntymäpäivätarjoilu-reseptit jatkuu.. Siskoni valmisti ihania rieskarullia juhliin. Halutessaan näitäkin voi koristella, vaikkapa laittamalla cocktailtikkuun minitomaattia, kurkkua jne. Rieskarullat ovat todella hyviä, helppo tehdä ja täytettä voi muokata sellaiseksi kuin haluaa.

Rieskarullat   n.3-4:lle rieskalle

3-4  ohutta rieskaa

Täyte:

200 g ruohosipuli tuorejuustoa
200 g pippurihärkää (esim Atria)
tuoretta basilikaa

Voitele rieska tuorejuustolla. Silppua pippurihärkäviipaleet ja basilika. Lisää molemmat tuorejuuston päälle. Kääri rieska tiiviille rullalle. Kääri kelmuun ja anna vetäytytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Leikkaa rieskarullat sopiviksi paloiksi ja työnnä cocktailtikku sen läpi. Halutessasi voit koristella rullat, laitamalla tikkuun esim minitomaatin, kurkkua tms.

Aikaisemmat kommentit:
KIRSI KIRJOITTI 09.12.2011 - 14:33
Rieskarullat taitavat olla yhdet suosituimmista pikkusuolaisista tarjottavista. Meilläkin niitä rullataan niin kesäisiin (http://www.saunalahti.fi/kirshin/ruoka_viini/reseptit.htm#Rieskarullat) kuin talvisiinkin juhliin. Ja aina vaan maistuvat hyviltä :-)
KIRSI2 KIRJOITTI 09.12.2011 - 15:46
Kiitos taas! Sinulla näitä ihania ohjeita riittää!
MERJA KIRJOITTI 09.12.2011 - 17:27
Kirsi: Niin varmasti ovat. Aikaisemminkin olen "kuullut" näistä, mutta ei ole koskaan tullut tehtyä. Nyt kyllä varmasti tulee, ovat niin näppäriä tehdä ja hyviä!
Kirsi2: Aina kun silloin kuin leivon on mukava kokeilla jotain uutta. Välillä on kyllä kausia jolloin ei tule leivottua mitään. Kiva kuulla että ohjeistani on iloa.
PUUTARHURI KIRJOITTI 10.12.2011 - 11:40
Näyttää hyvältä, nyt tuli nälkä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja