torstai 4. lokakuuta 2012

Pikkuhelmen vauvanvaatteet


Mikä olisikaan ihanampi antaa vauvalahjaksi kuin käsinvalmistettu pehmoinen uusi vaate <3 Tilasin Pikkuhelmi-blogista tällaiset suloiset setit vastasyntyneille ystäviemme vauvoille. Ylimpänä pikkuvauvan jumpsuit tassuapplikoinnilla. Kankaana pehmoinen velour. Kanttaukset, vetoketju ja resorit ruskeat. Hiippahupun vuorena ruskea pilvivelour. Pukuun tuli myös kääntöhihat, jotka ovat aivan huippujuttu pienen vauvan puvussa! Lisäksi tilasin pukuun sopivan söpön myssyn. Tämä jumpsuit on kuin karamelli <3 Pienelle pojalle tilasin ihanat tällaisen ihanan setin. Turkoosista velourkankaasta ommellut housut, myssy ja tumput. Resorit ja myssyn nauhat ruskeat. Myssyssä ja housujen takapuolella söpöt tassuapplikoinnit. Sopii hyvin koiraperheeseen ;)


Ja vielä pikku prinsessalle lahjan yhdeksi osaksi pinkki vauvamyssy ja tumput velourista. Resorit ja nauhat turkoosia. Tämä myssy pienen hiipan kera on tosi söpö vauvan päässä. 

Pikkuhelmi-blogin ja tietoa tilaamisesta löydät täältä. Facebook-sivut löytyy täältä. Laadukkaasti saumurilla ommeltuja vaatteita ja ystävällinen palvelu. Suosittelen todella! :)

1 kommentti:

  1. Uij, tuo pinkki on kyllä todella söpö! :) En ymmärrä miten jotkut ovat oikeasti nuin taitavia, että osaavat itse valmistaa jotain niin hienoa.

    VastaaPoista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja