maanantai 5. marraskuuta 2012

Syysilta & Naistenilta-tunnelmia


Perjantaina 26.10.2012 järjestimme Syysilta-tapahtuman yhdessä jälleenmyyjäni Kukkakauppa, hautaus- ja juhlapalvelu Venlan kanssa Haapajärvellä. Ohjelmassa oli mm. kermapursotus ja kakkukoristeruusujen valmistusnäytöksiä, kranssien ja kukka & kynttiläasetelmien valmistamista, Venlan juhlapalvelun ruokamyyntiä sekä sokerina pohjalla mahtavat arpajaiset. Myynnissä oli myös uutuutena Marsipaanipuodin laajentunut korvismallisto sekä koristeita kivoin tarjouksin. Sekä tietysti Venlan kauppa täynnä ihania kukka-asetelmia, sisustustuotteita ym. Tarjosimme myös maistuvaa iltapalaa asiakkaille. Illan aikana kävi tosi mukavasti porukkaa, vaikka sattuikin syyslomaviikko olemaan. Kiva oli kuulla, että ihmiset olivat innostuneita illastamme ja niin moni sai vinkkejä sekä intoa kädentaitoihin. Ehkä siis järjestämme tulevaisuudessa vastaavan illan eri teemalla! Ohessa tunnelmia muutamin kuvin.  


Marsipaanipuodin korumallisto löytyy nyt myös Venlan liikkeestä Haapajärveltä. Mukana on paljon uutuuksia! 


Kukkakauppa Venla on täynnä kaikkea ihanaa! Pienien näytöstaukojen aikana kierrellessä ympäri putiikkia, aina löytyi jotain uutta. Taidokkaiden kukkasidontojen lisäksi monenlaista lahja ja sisustustavaraa. Kannattaa poikea vasta remontoituun liikkeeseen. 


Maaselkä-lehden toimittaja Eetu kävi tekemässä kivan jutun meistä lehteen.


Illan yhtenä herkkupalana oli muhkeat arpajaiset, joihin palkintoja sponsoroi moni kukka- ja leivonta-alan yritys ympäri suomen. Oli suuri ilo järjestää asiakkaillemme tällaiset arpajaiset! Suuren suuri kiitos kaikille sponsoreille, olette ihania! Alla muutamia kuvia arpajaispalkinnoista lahjoittajien linkkeineen. Näiden lisäksi voittoja lahjoitti meidän molempien yritysten lisäksi, Huiskula ja Lindell-kukkatukku. Onnea voittajille!~~~~


Keskiviikkona 31.10 oli Kärsämäen Expert Kangaskokolla naistenilta-tapahtuma. Mukana oli useita jälleenmyyjiä lähipaikkakunnilta ja menossa mukana myös minä yritykseni kera. Pikkuhelmen kanssa järjestettiin yhteinen arvonta sekä myimme tuotteitamme. Olipa mukava nähdä, että ilta veti paikalle runsaasti väkeä. 

Tämän Kukkakauppa Venlan valmistaman ihanan risusydämen kera kiitän kaikkia iltoihin osallistuneita ja erityiskiitos Kukkakauppa Venlalle, Expert Kangaskokolle sekä arpajaispalkintojen lahjoittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja