sunnuntai 28. tammikuuta 2007

Kastekakku



Tässä maidoton täytekakku, pojan kastejuhlaan. Kuorrutus vaahtokarkkimassaa. Koristeet värjättyä pikeeriä. Vauvakoriste marsipaanista muotoiltu.. Sisälle laitoin GoGreen Vanilla-maidotonta vaniljakastiketta ja kuningatarhilloa.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
PAPUPATA KIRJOITTI 28.01.2007 - 18:51
Ja aivan uskomatonta kuinka kauniisti saat tuon massan tuohon kakun päälle, näkee että olet ammattilainen, ei onnistuisi tällaiselta kotikokkailijalta... =) Ja ihana koriste myös!
HETA KIRJOITTI 28.01.2007 - 18:54
kummatkin kakut hienoja!
AROMI KIRJOITTI 28.01.2007 - 20:31
Myös tämä on upea teos!
TUULI-TUKKA KIRJOITTI 28.01.2007 - 20:42
Joo aivan ihania luomuksia taas kerran...toi on uskomatonta kuinka tasasesti saat tuon massan tohon päälle. Laitatko sen alle jotain??
TERHI KIRJOITTI 28.01.2007 - 21:11
Aivan ihana kakku! Todella upeita nuo reunakoristeet! Niin ja myös kakun värimaailma on upea.
ULLA KIRJOITTI 28.01.2007 - 21:16
Tämä on kyllä kaunis!!! Minkä paksuiseksi kaulaat tuon kuorrutuksen?
Paljon sileämpää kuin sokerimassa, pitäisköhän minunkin kokeilla...!
Ihanat värit!
MERJA KIRJOITTI 28.01.2007 - 22:28
kiitos kiitos :) Alle laitan esim. kermaa pienen sipaisun että pysyy kiinni. Minkähän paksusta tuo olis...En kyllä osaa sanoa nyt yhtää.. Aika ohueksi sen kaulaan.. Tuo on kyllä niin kivaa massaa muotoilla että..
SUKLAAHIIRI KIRJOITTI 29.01.2007 - 07:59
Upeat kakut on kummatkin! Miten olet saanut noin isot pikeerikoristeet (tuossa kakun reunoilla) niin "kakun muotoisesti" eli oletko kuivannut ne jonkin kaarevan päällä?
LINTU75 KIRJOITTI 29.01.2007 - 10:01
Tämä on todellinen taideteos, tosi kaunis. Miten kakkua leikataan, kun reunoilla on noin isot koristeet?
VESIKIRPPU KIRJOITTI 29.01.2007 - 10:11
Ihanan näköinen kakku! Uskomattoman sileä tuo päällinen.
Mitä vaahtokarkkeja käytit? Kun jossain vaahtiksissa on kuulemma maitoproteiinia ja mun pitäs löytää sellasia missä ei ole. Tosin en ole vielä löytänyt mitään vaahtokarkkeja :(
VIERAILIJA KIRJOITTI 29.01.2007 - 11:11
todella upea ja aivan ihana kakku!WAU :) olet kyllä ammattilainen!!aivan uskomattoman kaunis!
miten tuo vaahtokarkkimassa valmistetaan?onko sulla täällä ohjetta?haluaisin kokeilla,kun teen seuraavan kakun,tuo on niin tasaista,eikä aina jaksaisi laittaa kermaa:( tuo olisi ihana vaihtoehto kokeilla kakun kuorrutteeksi. onko vinkkejä tälläselle ensikertalaiselle?jos sitä kokeilisi... :)
MERJA KIRJOITTI 29.01.2007 - 15:51
Suklaahiiri: Ne on kuivatettu sen vuoan päällä, jolla tein pohjan :0D

Lintu: Tosi hyvin pystyi leikkaamaan :) Tietenkin se koriste hajoaa mutta sehän on syötäväksi tarkoitettu..

Vesikirppu: Voi vitsi kun en muista minkämerkkisiä ne oli.. Valkoisia en ole löytänyt muualta ku Halpa-Hallista. Ja ne ainakin oli maidottomia ja gluteenittomia. Toivottavasti löydät :0)

Vierailija: Ohje löytyy tuolta mun koristelinkistä. Mutta tämä ohje on ilmeisesti ihan alunperin lähtöisin Kaurislapsen blogista (linkki löytyy oikealta) ja hänellä taitaa olla yksityiskohtaisemmat ohjeet (löytyy blogista kohdasta "vinkit" :0) Meneppäs hänen blogiin vierailulle oppimaan :0D
KAURISLAPSI KIRJOITTI 29.01.2007 - 20:16
Hieno kakku totta tosiaan! **Kade kade**
VILIJAANA KIRJOITTI 29.01.2007 - 21:13
Ja tämä on vielä upeampi,jos näin voi sanoa(pidän itse hieman ''yksinkertaisemmin''koristetuista kakuista,vaikka mitäs väliä sillä;)Mahtava!!=)
VESIKIRPPU KIRJOITTI 01.02.2007 - 09:09
Kiitos tiedosta. täytyypä suunnata halpa-halliin... :)
MARIIQA KIRJOITTI 30.07.2007 - 08:44
Heips! Hieno! Nyt kysyn tyhmän kysymyksen, mutta millä nuo pikeerikoristeet ja marsipaanikoristeet kiinnitetään tuohon kakun pintaan?
MERJA KIRJOITTI 30.07.2007 - 11:13
Mariiqa: Pikeerillä :)
MARIIQA KIRJOITTI 30.07.2007 - 12:43
:D Kiitos Merja! :) Yksinkertainen vastaus, kiitos siitä, nytpä tiedän! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja