sunnuntai 28. tammikuuta 2007

Pojan kastekakku


Tässä pääkakku pojan kastejuhlaan. Maku oli todella hyvä, mutta ulkonäköön en ole tyytyväinen.. Pursotuksista ei tullut hyviä.. Kerma ei ole oikeasti keltaista kuten kuvasta näkyy.. Täytyi ottaa ilman salamaa tuo kuva ja se värjäsi sen keltaiseksi. Täytteeksi tein mansikka-valkosuklaamoussea. Koristeena pikeerikoristeita, pieniä kultahippuja, marsipaani ja vaahtokarkkimassaruusuja. Mutta kakku kyllä meni kaupaksi kokonaan, että hyvää oli.:)
~~~
Aikaisemmat kommentit:
NEULANEN KIRJOITTI 28.01.2007 - 19:11
Jestas mikä kakku - miten niin et ole tyytyväinen kuorrutukseen? Upea!
MERJA KIRJOITTI 28.01.2007 - 19:14
No tää on taas tätä mulla että en oo tyytyväinen.. olis pitäny isompi kokoinen tylla valita.. :0/ Mun mielestä.. Mut pääasia että vieraat tykkäs :0D
AROMI KIRJOITTI 28.01.2007 - 20:29
Uskomattoman hieno! Ole vain tyytyväinen. =)
VESIKIRPPU KIRJOITTI 28.01.2007 - 21:10
Hienohan tuo on! Upea!
MERJA KIRJOITTI 28.01.2007 - 22:38
Kiitos teille, kun koitatte tsempata :0) Onneks tuon kuvan saa "piiloon" huomenna, kun päivitän sivuja.. ahistaa.. :0/
MINNA KIRJOITTI 29.01.2007 - 06:25
Hieno kakku!Niin,missäs päin sinä asuitkaan jos tilais sulta kakun?Olisi tarvetta kohta puoliin.
LINTU75 KIRJOITTI 29.01.2007 - 09:59
Kaunishan se on kuin mikä, ehkä olet vaan sortunut laittamaan vähän liikaa, mielestäni tuo vauva itsessään on jo niin kaunis, ettei olisi tarvinnut muuta seuraksi.
Mistä saa kultahippuja, kuulostaa ihanalta!
HEIDI KIRJOITTI 29.01.2007 - 12:26
Uskomattoman hienoja kakkuja. Nuo pikeerikoristeet on kyllä tosi taidokkaita. I H A N I A !!!
VIERAILIJA KIRJOITTI 29.01.2007 - 13:05
miten tuo pikeerikoristemassa valmistetaan?
ja miten saat tuon kerman tuohon päälle noin tasaisesti?
pitääkö kerman olla löysähköä vai paksua? vinkkejä kaipaan.. minulla jää aina lastan jälki ja reunoilla oleva kerma ei mene tasaisesti..laitankohan kermaa liian vähän..vai mistäköhän se johtuu..auttakoohan vain ja ainoastaan kova harjoittelu..harmittaa kun en saa sitä tuolla tavalla tasaisesti..vaikka kuinka yritän
MARI KIRJOITTI 29.01.2007 - 13:39
Sussa taitaa olla perfektionistin vikaa.. =) Todella upeita kaikki ristiäisluomukset!! Jälleen kerran.. Kun meillä juhlitaan seuraavan kerran, tilaan sut tänne ja maksan palkan siltä ajalta, kun olet töistä poissa. =)
MERJA KIRJOITTI 29.01.2007 - 15:41
Minna: Täällä pohjois-pohjanmaallahan sitä majaillaan. Jääköön näin blogissa sen tarkemmin kertomatta kuitenki ;0)

Lintu: Joo mun koristeleminen oli vähän hätäistä. Tuppas tulemaan jo lopussa niin kiire.. :) Ne "kultahiput" on oikealta nimeltään (piti oikeen käydä hakeen purkki) Dr. Oetker:Golden socker perlini, Helmiäinen. Tosi tosi pieniä kultaisia ja valkeita palloja. Aivan ruokakaupasta ostin. Nättejä..

Vierailija: Pikeeri on valkuaisesta ja tomusokerista valmistettavaa massaa, jota voi värjätä. Kerman levitän paletin avulla pintaan.. Se vaatii kyllä aika paljon harjoittelua.. Mulla on kerma ihan sellaista "pursotuspaksua". Luulen että sitä ei opi ku harjoittelemalla :) Tsemppiä siihen! Liian vähäinen kermamäärä ei myöskään ole hyvä juttu.. eikä liian paljokaan.. Hyviä neuvoja mulla ku ei osaa oikeen neuvoa näin kirjoittamalla :0D Voihan sitä kokeilla vaikka kakkuvuoan päälle levittää paletilla niin ei tarvitse kakkua tehdä ;0)

Mari: Niin taitaa olla.. Mutta luulempa että sitä on muillakin ;0D No ikinä ei voi olla tarpeeksi hyvä.. ainakaan omasta mielestä. Ja eihän se sitä sano vaikka kuin on kondiittori että aina onnistuis :0/ Joo milloinkas teillä juhlitaan niin voin varottaa pomoa alustavasti ;0D ;0D ;0D
KAURISLAPSI KIRJOITTI 29.01.2007 - 20:19
Hiano! Ei voi muuta virkkoa! Kuten mummoni sanoisi.
VILIJAANA KIRJOITTI 29.01.2007 - 21:11
aivan ihana kakku...turhaan olet ''ahistunut'':)
LINTU75 KIRJOITTI 29.01.2007 - 23:37
No nyt selvisi asuinpaikkasikin, noin suurinpiirtein=)
Mulla onkin noita kultapalleroita, ostin joskus kesällä. Luulin, että olisi jotain erilaisia. Mutta sinisiä palloja en ole kyllä missään nähnyt. Mistäs niitä saa?
MERJA KIRJOITTI 30.01.2007 - 15:19
Vilijaana: Ei ahdista enää kun sain sen pois silmistä, ei ole enää ekana tuossa :0D

Lintu: Joo en sillo ku päivitin muistanu niiden oikeaa nimeä.. ite sitten "fiksuna" keksin :0D Sinisiä sokerikuulia oon ostanu Halpa-Hallista ja S-marketista.
TUULA KIRJOITTI 30.01.2007 - 22:16
Miksi suotta ahdistua turhasta!? Kakku oli täydellinen niin ulkonäöltään kuin myös maultaan. Pois turha vaatimattomuus. Kiitos, että teit lapsemme ristiäisistä ikimuistoisen ja ihanan tilaisuuden jälleen kerran. Ilman sinua olisimme pulassa!!
MERJA KIRJOITTI 31.01.2007 - 14:56
Kiitos vaan itellenne että sain laittaa juhlia. Oli kyllä tosi kaunis tilaisuus kaikin puolin :)
MARJO KIRJOITTI 01.01.2008 - 17:40
millä tuo Niklas on kirjoitettu?
MERJA KIRJOITTI 01.01.2008 - 20:08
Marjo: Se on pikeeriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja