keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hää & ristiäiskoriste


Kuvassa yhdistetty hää- ja ristiäiskoriste ♥ Paljon onnea koko perheelle!

Otan tilausvarauksia nyt myös ensi vuoden alkuun! Ota yhteyttä ajoissa. Näin varmistat, että koristeesi ehditään valmistaa ja toimittaa hyvissä ajoin. Tilauskyselyn voi jättää sähköpostilla, täyttämällä yrityksen nettisivuilta kyselykaavakkeen tai soittamalla. Yhteystiedot ja aukioloajat löydät nettisivuilta.
~~~
Aikaisemmat kommentit:
MANSIKKAMARENKI KIRJOITTI 13.10.2011 - 09:16
Onpa kaunis!
MERJA KIRJOITTI 13.10.2011 - 20:44
Kiitos :)
MERJA P KIRJOITTI 10.01.2012 - 10:54
Ihastuttava! Minäpä pommitanki parilla kysymyksellä: minkä kokoisia sinun hahmot on yleensä? Tuon naisen hiukset: oletko pyöritellyt joka suortuvan vaikko pursottanut tmv. ? Mielettömät yksityiskohdat! Onko sulla joku suosikkityökalu, mitä ilman et pärjää?
MERJA P KIRJOITTI 10.01.2012 - 10:56
hups.. jäi laittamatta äsköisen viestin lähetyksen yhteydes seurantaruksi painamatta.. :D
MERJA  KIRJOITTI 10.01.2012 - 16:59
Merja: Terve Kaima ;) Kiitos kommentista. Nämä kakkujen päälle tuleviin koristeisiin hahmot ovat (aikuiset hahmot) noin reilu 10 cm korkeita. Mutta olen tehnyt myös pöytähääkoristeita joissa hääparin korkeus on 20-25 cm. Teen kaikki yksityiskohdat käsillä. Minulla on apuna vain kaulin, muotoilualusta, veitsen kärki ja "tikku" :) Joten käsin on tässäkin tehty jokainen hiussuortuva.
MERJA P KIRJOITTI 11.01.2012 - 08:34
Terve vaan, kaima! Hyvä nimi meillä. ;) Oon vissiin joskus aikaisemminkin kysynyt suunteosta mut teetkö suun 'tikulla'? Ja onko sulla massa 1/3 marsipaania ja 2/3 sokerimassaa tai joku muu suhde? Teetkö kuinka nopeasti yhden hahmon? Ihmettelen miten kokoat noin komealle alustalle koko perheen, huh! Kai se sitten tehdään koko koriste yhdellä kertaa, eikä jätetä seuraavalle päivälle? Ja aloitatko alustasta vaikko ensin hahmosta, sen päästä vai alavartalosta ? Anteeksi kysymyksien määrä :D LOVE your decoration!
MERJA KIRJOITTI 11.01.2012 - 19:11
Merja: Suun teen yleensä veitsen kärjellä. Nykyään koristeet ovat sokerimassaa. Se miten nopeasti työ saadaan valmiiksi riippuu ihan yksityiskohtien määrästä ja siitä miten haastavia ne on tehdä. Kyllä suurinosa töistä saadaan viimeistelyä vaille valmiiksi samana työpäivänä, mutta on myös paljon sellaisia, joihin osia täytyy kuivattaa ennen liittämistä jne. Joskus aloitan alustasta valmistuksen, joskus hahmoista.. Ja ensi teen vartalon, vaatteet, lopuksi pään ja hiukset..
MERJA P KIRJOITTI 12.01.2012 - 08:17
Melko vakaa käsi sinulla veitsen kanssa! Hieno jälki kaikenkaikkiaan! Mitkä ne osat on, joita joudut kuivattamaan? Testasin tuota sun marssijärjestystä ja onhan siinä logiikkaa - pään voi sitten suhteuttaa kroppaan ja esim. kauluksen päälle pään asettaminen pehmeänä antanee pelivaraa? Koristeletko pään (paitsi hiukset) ennen liittämistä eli nenä, korvat, silmät sekä suu on valmiina? Käsittämättömän visuaalinen ihminen olet! Keksit vaikka minkälaisia kokonaisuuksia!
MERJA KIRJOITTI 12.01.2012 - 15:08
Merja P: Kiitos sanoistasi :) Kesken työn kuivatettavat osat on sellaisia, joissa painoa tulee päälle reilusti. Eli kuivatan niitä ennen liittämistä, että kestävät päälle tulevan painon. Yleensä teen ilmeet vasta sitten kun olen ensin liittänyt pään paikoilleen :) Minulla on myös todella idearikkaita asiakkaita, ihan kaikki ideat eivät tule minun mielikuvituksesta, mutta tietysti autan suunnittelussa ja myös kerron mikä on mahdollista toteuttaa. Ja jos jokin ei ole mahdollista tehdä niin sitten keksitään toinen vaihtoehto. Vuosien varrella on kyllä tullut opittua niin paljon tätä muotoilua, että on tosi harvoin sellaisia tilanteita mitä ei voi tehdä. Kiva kun olet rohkaistunut muotoilemaan :)
MERJA P KIRJOITTI 13.01.2012 - 08:21
Muotoiluun rohkaistumisesta: ei tässä nyt vielä :D Katselen vain mielenkiinnolla kuviasi ja haukon henkeäni! Näyttää sul näis töis tulla samanlainen tasanen jälki niinku sukan kutojilla vuosien myötä harjotellessa. Aion kyl joskus ilahduttaa itteeni opettelemalla muovailemaan. :) Jos sais vaikka onnistumisen iloa siitä. Ja mehän kaikki iloa tarvimme:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja