torstai 28. maaliskuuta 2013

Pikkupupun ristiäiskakku


Pieni suloinen tyttö sai palmusunnuntaina kasteessa nimen. Hänen juhliinsa leivoin täytekakut suklaatäytteillä ja kermakuorrutuksella. Vauvakoristeeseen valmistin pienokaisen pupupukuun munankuoren sisälle, pehmeiden höyhenien päälle. Kermapursotukset on tehty tähtityllalla, koripursotustekniikalla. Siitä laitan kuvallisen ohjeen teille lukijoille. 

Paljon onnea vielä kerran koko perheelle! :) 



16 kommenttia:

  1. Ihana siis aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo vauva tuolla munan kuoren sisällä!

    VastaaPoista
  3. Mielettömän ihana kakku, tyylikäs ja herttainen :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis kakku :) Mistä tuo teline on ostettu? Ensimmäinen kerroskakkuteline, joka on niin miun mieleinen, että haluaisin itsellenikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ostin tuon telineen yli 4 vuotta sitten kaupasta jota lienee ei enää ole. Mutta olen nähnyt esim Ullanunelma nettikaupassa tuota samaista telinettä. Tässä suora linkki telineesee: http://www.ullanunelma.fi/kakkuteline-_graceful_tiers . Minustakin tuo on aivan ihana. Sen voi koota niin että on joko yksi taso, kaksi tai kolme. On käytetty tätä muuallakin kuin häissä. Esim ristiäisissä, syntymäpäivillä.. Siihen voi asettaa myös muutakin tarjottavaa kuin kakkuja.

      Poista
    2. Kiitoksia! Kävin telinettä katsomassa Ullan verkkokaupassa ja taitaa se tilaukseen mennä :)

      Poista
    3. Et tule katumaan ostosta, ainakin luulen niin :) Teline on ihana! Ainut on et jos et halua naarmuttaa kakkulapiolla telineen muovisia alustoja niin tee kakku aina kakkupahvin päälle.

      Poista
    4. Kiitos vinkistä! Nyt onkin hyvä aika tilata tuo, kun Leivotaan-lehden alennuskoodi on vielä voimassa :D

      Poista
  5. Kiitos paljon Sarita :) Itsekin nyt taas innoistuin kermapursotuksista. On niin paljon tullut tehtyä sokerimassa päällysteisiä kakkuja että tämä on kivaa vaihtelua. Ja kermastakin saa kyllä tehtyä monenlaisia pursotuksia.

    VastaaPoista
  6. Kylläpä on ihanan näköinen kakku! täytyypä joskus harjoitella tuota pursotusta,saat tulla opettamaan ;) hyvää pääsiäistä Merja <3

    VastaaPoista
  7. Voi elämän kevät, aina mie luulen että olen täällä blogissa jo kaiken ihanuuden nähnyt, mutta aina vaan sinä pistät paremmaksi, tuo vauvakoriste on aivan ihana ja saa odottajankin mielen herkistymään. :) Pitäisi taas itsekkin palata koristeiden maailmaan, massatkin muka odottaa kaapissa, päivät vaan kuluu hiukan liian nopsaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Kiva kuulla sinusta! Ja sydämelliset onnittelut pienestä masuasukista. Voi kun ihana asia. Kiitos kauniista palautteestasi, aina niitä uusia ideoita vaan tulee. Minulla on kyllä niin ihania idearikkaita asiakkaitakin että siltä tulee myös kivoje lisäyksiä mitä tehdä. Pian saatkin tehdä pienokaiselle juhlakakkua. Voi hyvin! :)

      Poista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja