perjantai 23. helmikuuta 2018

Korvisten mittatilauspäivä!MARSIPAANIPUODIN MITTATILAUSKORVISPÄIVÄ!

Minulta on usein kyselty korviksia mittatilauksena. Nyt päätin, että pidetään mittatilauskorvispäivä! Saatte haastaa minut ideoillanne. Täytä tilauskaavake Merjan Marsipaanipuodin sivuillta: http://www.marsipaanipuoti.fi/tilauslomake2.php tai lähetä sähköposti marsipaanipuoti@gmail.com.
HUOM! Mielellään ei meseviestejä tällä kertaa, jotta saa pidettyä tilaukset yhdessä paikassa.

Tilausaikaa on tämän viikonlopun ajan, eli su 25.2.2018 klo 00 asti. Liitä mukaan tarvittaessa valokuva (esim jos kyseessä lemmikki tms.) ja muut toiveesi. Korviksien valmistus on todella pientä piiperrystä, joten katsotaan onko ideasi toteutettavissa. Korviksista täytyy saada näyttävät ja kestävät, joten suunnittelemme lisää jokaisen tilauksen kohdalla, kuinka ne ovat toteutettavissa! Annan hintatarjouksen jokaiseen tilaukseen erikseen. Hinta riippuu pitkälti siitä miten vaikea toteutettava koru on. Arviolta korvikset tulisi maksamaan noin 15-35 e/pari. Toimitus ilmainen. Tilaaja vahvistaa tilauksen vasta tarjouksen jälkeen. Vahvistus tulee jättää viimeistään ma 26.2.2018 klo 00 mennessä. Mittatilauksilla on ennakkomaksu, joka toimitetaan sähköpostiisi.
Tilausmääristä riippuen korvakorut valmistetaan 1-3 vk aikana. Tilaajille ilmoitetaan tarkemmin valmistusajasta. Korviksien metalliosat ovat sterlinghopeaa 925 ja muotoiluosa on polymeerimassaa. Pinnalle laitetaan tarvittaessa lakka.
Mielikuvitus lentämään! Täällä ollaan valmiina ideoimaan kanssasi korvikset joita muilla ei ole!  Muistathan huomioida tilatessasi tekijäinoikeudet. 
Innostunein terveisin Merja Marsipaanipuodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja