tiistai 21. maaliskuuta 2017

Taidekurssilla

Useamman vuoden mietin, että olisi mukava alkaa käymään taidetunneilla. Pari vuotta sitten tein haaveestani totta ja aloin kulkemaan taidepajassa kerran viikossa. Oikeastaan en tiennyt osaavani piirtää/maalata, joten alkuun lähdettiin aivan nollasta. Toki huomaa, että piirtämiseen/maalaamiseen auttaa paljon myös se, että olen muotoillut koristeita 10 vuoden ajan ammatikseni. 

Taidetunnit ovat täynnä inspiraatiota, ihanaa kannustamista, rakentavaa palautetta,  uusien tekniikkojen opettelua.. Mikä parasta, siellä uppoutuu täysin omaan tekemiseen ja muu maailma ympäriltä häviää. Ihan parasta omaa aikaa! Paljon on opittavaa edessä, mutta olen kovin innoissani piirtämistaidoistani jotka olen itsestäni löytänyt! 

Tässä esittelen teille muutamat teokset, jotka olen tähän mennessä tehnyt. 


"Niki 2004-2017"

Ystäväni rakas koira. Teos on kooltaan 20x30. Piirros on tehty kimaltavaan hopeapaperiin. Työskentelyssä on käytetty mustaa ja valkoista pastellikynää. "Allu, Lyyli & Tiitu"

Ystäväni rakkaat beaglet. Teos on kooltaan muistaakseni 30 x 40 cm. Piirros on tehty beigelle paperille. Työskentelyssä on käytetty hiiltä ja valkoista pastellikynää. "Kissa"

Teos on kooltaan 20 x 30cm. Piirretty hiilellä ja valkoisella liidulla mustalle paperille.
Kuvassa piirros on kehystämätön."Alpo"

Teos kooltaan 20 x 30 cm. Hiilityö maalauspohjalle. 
Tämä oli ensimmäinen taulu minkä valmistin. 
Tähän tehtiin päälle hiukan ruskea pinta. "Lumimarjat"

Teos kooltaan 50 x 70 cm. Öljyväreillä valmistettu työ aiheesta "huurteinen talvi". Tähän mennessä ainoa öljyväriteos, jonka olen tehnyt. Maalattu pinkopohjalle. 


"Lusikat"

Teos kooltaan 30 x 40 cm. Akryyliväreillä maalattu, kolmella värillä. Tähän mennessä ainoa akryyliväriteos, jonka olen tehnyt. Maalauspohjalle tehty. 


"Ketut"

Teos kooltaan n. 30 x 40 cm. Pastellikynillä tehty piirros vaaleanruskealle paperille. 
Ensimmäinen värillinen pastellityöni. Kuvassa työ on kehystämätön. 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi7/4/17 13:01

  Vau!!!! Hienoja! Erityisesti tossa lusikkataulussa on sitä jotain omaan silmääni. Ostaisin jos vastaan tulisi! -Matilda

  VastaaPoista
 2. Oi että mitä kaikkea blogissasi onkaan, vallan vain ihastelen! Nämä taideteokset herättävät erityistä kiitollisuutta, miten jollakulla on lahjana tällainen taito! Kiitos katselmuksesta! Olet erityinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sanoistasi! Ne lämmitti mieltä <3 Taidekurssi pitkän kesän odotuksen jälkeen taas alkoi ja uudet taulut on tekeillä. Pitäisi ehtiä päivittää enemmän tätä blogia. Facebookista puotini sivuilta ja instagramista (molemmat merjan marsipaanipuoti nimellä) löytyy tuoreimpia otoksia töistäni!

   Poista

AVAIN

Hopeaisen avaimeni
lainaan sulle vierahani
ovelle makujen aarreaittaan
lämpimäisten leivontaan.

Pöytä jo koreana sulla, oi
ystävät kylähän tulla voi!
Onnea herkullista toivottaen
vierailustasi kiittäen,

Merja